Ako si vybrať tú správnu?

V dnešnej dobe to už nie nič nevídané, že sa muži o seba radi starajú, chcú vyzerať dobre a reprezentatívne. Darčekovej sade profesionálnej pánskej kozmetiky sa preto zaručene poteší každý muž. Či už ide o vášho manžela, partnera, brata, otca alebo syna.

Ako sa zorientovať a vybrať tú správnu? Aktuálna ponuka darčekových setov na trhu je naozaj široká a preto sa pokúsime aspoň trošku poradiť. Samozrejme výber hlavne záleží od preferencií k značke, vôni a k samotným produktom. Ako prvé, čo by mohlo pri výbere pomôcť, je povedať si, či máte doma skôr vlasáča alebo bradáča ? V prípade že ani jedno, stále vám vieme poradiť.

Ak by sme sa zamerali na pánov s bradou, máme v ponuke dvojako orientované darčekové sady – sady na holenie alebo sady na udržiavanie dokonalej brady.

Pre tých, ktorí sa holia žiletkou a udržiavajú si bradu pravidelným holením, odporúčame sady na holenie, ktoré zväčša obsahujú krém na holenie, vodu po holení, balzam po holení, krém pred a po holení. Tu si už len stačí vybrať akú veľkú a náročnú sadu si vyberiete, alebo pri výbere môže zavážiť aj vôňa. Talianska značka Proraso je preborníkom v tejto sfére. Odporučiť môžeme menšiu sadu DOU na holenie s vôňou santalového dreva alebo sadu DOU na holenie s vôňou eukalyptu. V prípade väčšieho darčeka siahnite napríklad po sade Proraso Vintage Toccasana, ktorá obsahuje výťažok z aleo vera a zeleného čaju. Je vhodná aj na citlivejšiu pleť.

Páni, ktorí sú obdarení bohatou bradou a brada je pýcha na ich tvári, tak tí sa zaručene potešia akejkoľvek sade na bradu. Tie bežne obsahujú šampón na bradu, olej na bradu, balzam na bradu alebo vosk na bradu. Kvalitné sú sady značky Angry Beadrs – Sada na fúzy Sallon alebo Traveller. Obe obsahujú až 4 produkty na dokonalú bradu. Podobné darčekové sady na bradu má aj značka Proraso. Odporučiť môžeme Sadu Cypress&Vertyver s vôňou cyprusu a vetyveru alebo Sadu Wood&Spice s drevito-korenistou vôňou.

Sú tu ale aj muži s nie tak veľkým strniskom, ktorí by chceli podporiť rast brady. Pre nich bude ideálna luxusná sada na rast fúzov od značky Angry Beards. Kovový box obsahuje kvalitný prípravok na rast brady Beard Doping BIG D a Beard Roller + Tool Cleaner.

Pre mužov, ktorí si doma pravidelne upravujú aj vlasy, môžeme odporučiť zaujímavú sadu od značky Nishman, ktorá obsahuje púder na vlasy, matnú pomádu, ale aj produkty na bradu – kolínsku vodu, krém na holenie a gél na holenie.

Okrem vlasov a brady sa už muži čoraz viac starajú aj o svoju tvár. A práve produkty značky Koolman sa zameriavajú špeciálne na pleť. Z tejto kategórie vám môžeme odporučiť sadu na starostlivosť o pleť, ktorá obsahuje hyalurónové sérum, čistiacu penu a hydratačný pleťový krém. Všetky produkty boli vyvinuté špeciálne na mužskú pokožku.

Na čo by sme chceli špeciálne upriamiť pozornosť je sada, ktorá môže byť zaujímavým, netradičným a originálnym darčekom – sada na intímnu hygienu mužských partií. Obsahuje lubrikant, ktorý zabraňuje lepeniu mieška, deodorant na sviežosť a boxerky. 

Veríme, že ste sa aspoň trošku zorientovali a uľahčili sme vám rozmýšľanie pri výbere správnej sady. V prípade, že sa predsa potrebujete poradiť, sme tu pre vás. Napíšte nám :)