Originálny benefit alebo darček

ORIGINÁLNY BEFEFIT ALEBO DARČEK

 

Dnes už to nie nič výnimočné, že sa muži o seba starajú a chcú byť dokonalí gentlemani. Pravidelne už chodia k barberom, alebo sa upravujú doma produktami na vlasy, či bradu. Využite našu ponuku originálnych a hlavne praktických služieb a produktov ako odmenu pre zamestnancov, zákazníkov, či obchodných partnerov.

 

Ak rozmýšľate nad originálnym benefitom, či darčekom pre vašich zamestnancov, ktorý bude zároveň aj zážitkom a relaxom, tak čítajte ďalej. Naši barberi dokážu priamo na vašom pracovisku urobiť atmosféru ako v štýlom barbershope. Zamestnanci si oddýchnu, zrelaxujú sa a ešte budú aj dokonalo ostrihaní a oholení. Verte, že tento typ odmeny ocení každý zamestnanec. Všetko samozrejme záleží aj od možností vášho pracovného prostredia, ale budeme sa snažiť urobiť maximum, aby ste si to všetci užili. Cenovú ponuku vám pripravíme na mieru podľa vašich požiadaviek.

 

 

Ak vaše pracovné prostredie nedovoľuje takýto spôsob relaxu a pôžitku, ponúkame možnosť zakúpenia darčekových poukážok na naše služby pre vašich zamestnancov. Rovnako to môže byť originálny a štýlový darček pre vašich obchodných partnerov alebo stálych a verných zákazníkov. Cenovú ponuku pripravíme na mieru podľa počtu poukazov. Naše barbershopy sa nachádzajú v Bratislave a v Žiline – www.50shades.sk.

 

 

Naši barberi pri svojej práci používajú profesionálnu kozmetiku pre pánov. Prečo nemať takéto kvalitné produkty aj doma? Ďalšou možnosťou je obdarovať niekoho kvalitou pánskou kozmetikou. V ponuke máme rôzne darčekové sady na holenie, bradu, vlasy alebo starostlivosť o pleť, či telo. Celú ponuku a všetky značky nájdete na www.panska-kozmetika.sk. Ak hľadáte netradičné, štýlové a originálne produkty, nasmerujte svoju pozornosť na Antistick a Antisweat. V prípade záujmu vieme urobiť výhodnú cenovú ponuku. Pri odbere pánskej kozmetiky vieme po dohode zabezpečiť aj darčekové tašky a ako bonus zľavové poukazy na služby v našich barbershopoch.

 

 

 

Verím, že si z našej širokej a zaujímavej ponuky vyberiete to, čo by Vám najviac vyhovovalo. Neváhajte nás kontaktovať mailom na kurucova@50shades.sk alebo telefonicky +421 948 318 520