Ušetri čas so soľným sprejom

Už máme pre teba riešenie, ktoré je veľkou obľubou nie len u žien, ale stal sa veľkým pomocníkom práve pre mužskú časť populácie. Efekt prirodzeného strapatého „messy looku“ v plážovom štýle, ktoré poznáš z dovolenky pri mori môžeš už jednoducho docieliť moderným prípravkom na vlasy. Sea salt (morský soľný) sprej ti doma už nemôže chýbať.           

 

 

Prečo je až tak obľúbený?

Jednoducho preto, že má okamžitý efekt. Textúrované, objemné a akurát strapaté vlasy môžeš mať kedykoľvek a to bez námahy. Soľ ako základná zložka, absorbuje mastnotu z vlasov, vďaka čomu účes vyzerá plnší a vlasy budú pôsobiť hustejšie a stylovanie je veľmi jednoduché. Ide o veľmi ľahký sprej, ktorý vlasy nezaťažuje, preto s ním vykúzlite prirodzené vzdušné účesy.

 

Ako sprej používať?

Ak si nastriekaš soľný sprej do vlhkých vlasov a necháš prirodzene vyschnúť, vytvorí sa zľahka strapatý účes s objemom a matným efektom. Ak si po aplikácii spreju vlasy vyfúkaš fénom, dosiahneš aj istý stupeň fixácie, samozrejme väčší objem a dokonca aj ochranu pred teplým vzduchom.

Možno vás vyvedieme z omylu, ale najlepší účinok má, ak ho nastriekate do stredu vlasov, teda nie na úplne korienky, ani na končeky. Aké množstvo bude ideálne, zistíte metódou „pokus-omyl“. Každý sea salt sprej je trochu iný a tým pádom neexistuje presne dané množstvo. Príliš veľa spreju môže však vlasy v dĺžkach vysúšať a dehydrovať, naopak korienky môžu pôsobiť mastno. Preto pri aplikácii odporúčame držať sa pravidla „menej je viac“.

Obľúbený je ale aj u biznissmanov, ktorí nosia uhladené typy účesov. Soľný sprej treba taktiež naniesť do vlhkých vlasov, ale je potrebné vlasy poriadne prečesať a upraviť hrebeňom. Vlasy treba potom fénovať v smere účesu, pričom si môžeš pomôcť hrebeňom. Suchý účes si môžeš ešte zafixovať pomádou alebo lakom na vlasy. 

 

 

Neuveriteľný pomocník na ženské vlny, ktoré vydržia!

Soľný sprej má už dlhšiu dobu čestné miesto v kúpeľniach žien, ktoré túžia do plážových vlnách. Najlepší výsledok dosiahneš ak si pred spaním umyješ vlasy a ručníkom poriadne vysušíš. Do dĺžok si nastriekaj soľný sprej, ale vyhni sa pritom korienkom, ktoré by mohli pôsobiť mastným dojmom. Vlasy na každej strane prečeš a zatoč do drdolov, s ktorými pôjdeš spať. Ráno stačí vlasy prehrabať, prestriekať sprejom a nechať ešte voľne doschnúť na vzduchu. Na korienky môžeš ešte aplikovať púder na vlasy. Výsledok bude dokonalý.

 

Objav aj ty výhody a benefity tohto moderného prípravku. Soľný sprej ti zaručí, že už nestráviš pred zrkadlom toľko času a to nie na úkor výsledku. Zaistí silné držanie účesu, matný finiš, dodá mu objem, pružnosť, prirodzený vzhľad. Čo viac si môžeme priať?